Behandelingen

 
 • Massage Treatments

  Scrub, rugpakking en massage

  Verwen jezelf met een uitgebreid arrangement!
  Allereerst wordt de rug gescrubd met een scrubcrème in de geur die u gekozen hebt, daarna krijgt u een ontspannende (klei)rugpakking. Tijdens het inwerken krijgt u een beenmassage, voetmassage en ook een korte hoofdmassage.
  De behandeling sluit ik af met een uitgebreide rugmassage.

  Kies uit een Mango pakking en massage met een mango massageolie, of kies een Appel/kaneel pakking en massage met een appel/kaneel massageolie

  Scrub, rugpakking en massage 60 Min: €43

  Naar boven

 • Eye Care

  Warme Chocolademassage

  De chocolademassage is een unieke ervaring waarbij de rug gemasseerd wordt met warme chocoladeolie. De cacao bevat antioxidanten en natuurlijke bestanddelen, die een gunstig effect hebben op lichaam en geest.
  Daarbij is de geur van chocolade ook nog eens ontspannend en lekker! De cacaoboter werkt verzachtend, voedend, hydraterend en heeft een anti-verouderende werking.
  De rug wordt gemasseerd met warme chocoladeolie. De rest van het lichaam (nek, achterkant benen en voeten) wordt gemasseerd met een heerlijk geurende massageolie.

  Warme Chocolademassage 60 Min: €38

  Naar boven

 • Wax treatment

  Stevige ontspanningsmassage

  Deze weldadige lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat u letterlijk en figuurlijk beter in uw vel zit.

  Ontspanningsmassage 30 Min: €22
  Ontspanningsmassage 60 Min: €38

  Naar boven

 • Make up

  Hotstone Massage

  De Hotstone massage, gebaseerd op een eeuwenoud ritueel waarbij vulkanische stenen een belangrijke rol spelen, geeft een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

  Hotstone massage 30 Min: €22
  Hotstone massage 60 Min: €38

  Naar boven

 • Wax treatment

  Zwangerschapsmassage

  Een heerlijke massage voor aanstaande moeders. De zwangerschapsmassage werkt ontspannend. Het versoepelt de spieren en stimuleert de bloedcirculatie, ook van de baby. De zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat het lichaam even helemaal tot rust komt en verlichting brengt bij eventuele klachten (bv rugklachten en beenklachten).

  Zwangerschapsmassage 60 Min: €38

  Naar boven

 • Wax treatment

  Rug, nek en hoofdmassage

  Last van nek en/of rugklachten? Veel mensen hebben klachten in het nek- en schoudergebied. Deze massage concentreert zich daarom vooral op het bovenste deel van de rug, de schouders, nek en hoofd.

  Rug, nek en hoofdmassage 30 Min: €22
  Rug, nek en hoofdmassage 45 Min: €30

  Naar boven

 • Wax treatment

  Indiase Hoofdmassage

  De Indiase Hoofdmassage bevordert de nachtrust, versterkt het zelfgenezende vermogen van het lichaam en verlicht pijn en stijfheid. Stress en vermoeidheid nemen af. Kan helpen tegen migraine, slaapproblemen en een stijve nek. Het hoofd, nek en schouders worden gemasseerd.

  Indiase Hoofdmassage 30 Min: €20

  Naar boven

 • Wax treatment

  Voetmassage

  Pijnlijke voeten? Voetmassage heeft een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie. In de voet zitten reflexpunten die corresponderen met alle organen en met ieder lichaamsdeel. Door de voet een massage te geven zal het hele lichaam hier baat bij hebben.

  Voetmassage 20 Min: €15

  Naar boven